Recensie

Maak van je imperfectie je kracht

Maak van je imperfectie je kracht | Evelyn Koelewijn

Benieuwd of dit boek het lezen waard is? Of dit zelfontwikkelingsboek een echte aanrader is? Ontdek het in deze recensie van Maak van je imperfectie je kracht (Evelyn Koelewijn).

Inhoud
Veel mensen doen zich vaak mooier voor dan ze in werkelijkheid zijn. Ze laten het lijken alsof alles geweldig is en hun leven over rozen gaat. Maar niemand(s leven) is perfect; iedereen heeft zijn imperfecties, elk leven zijn tekortkomingen. Alleen is daar in de huidige maatschappij amper plaats voor, daarom worden imperfecties meestal verborgen. En dat terwijl het juist goed zou zijn als er meer ruimte voor is. Omdat imperfecties je uniek maken en onderscheiden van anderen. Het is dus belangrijk dat ze niet langer worden verstopt. Je mag ze er laten zijn! Hoe je dat doet? Dat ontdek je in dit boek. In vijf stappen leer je hoe je kunt leven met je imperfectie(s) en – nog mooier – hoe je ze kunt inzetten als je kracht, zodat je een sterkere versie van je imperfecte zelf wordt.

Mening
In dit boek zet Evelyn Koelewijn je stil bij de imperfectie die ieders leven, ook het jouwe, kent en dat doet ze op een prettige manier: aan de hand van openhartige, kwetsbare voorbeelden uit haar eigen veelbewogen leven. Het is namelijk deze openheid die je aanmoedigt om eerlijk naar je eigen imperfecties te kijken en er vervolgens ook iets mee te doen. Om net als haar je best te doen om je imperfecties tot je kracht te maken De stappen daartoe hadden wel wat concreter weergegeven mogen worden – je moet ze nu min of meer uit de tekst vissen – zodat het makkelijker zou zijn om er daadwerkelijk mee aan de slag te gaan. Maar waar dat enigszins mist, is de boodschap dat God je erbij wil helpen volop aanwezig en dat is toch het belangrijkste, want je kunt dit niet zonder Hem.

Conclusie
Maak van je imperfectie je kracht verkondigt een bemoedigende waarheid over imperfectie, die voor elke (onvolmaakte) vrouw van waarde is. Lezen!


Bekijk ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *.