INFORMATIE VRAGEN

VEELGESTELDE VRAGEN

Ik ben op zoek naar een specifiek boek of leestips. Kun je me helpen?

Dat kan! Stel je vraag via het contactformulier en geef daarin concreet aan wat je zoekt. Bijvoorbeeld boeken over een bepaald onderwerp, leestips wat betreft een zeker genre, of titels voor een specifieke doelgroep. Neem ook een kijkje bij de leeslijstjes; daar vind je allerhande lijstjes boeken, gesorteerd per auteur, onderwerp, genre of doelgroep.

Kan ik hier ook een boek kopen?

Nee, Leeslievelings heeft geen webshop. Koop het boek dat je wilt bij de christelijke boekhandel in de buurt of bestel het daar online. Daar word jij blij van en de boekhandel ook!

Ik heb een boek geschreven. Zou je er aandacht aan willen besteden?

Wat leuk dat je een boek hebt geschreven! Natuurlijk verdient het alle aandacht, maar omdat er zo veel boeken worden uitgegeven, is het onmogelijk om elk boek hier een podium te bieden. Daarom beperkt Leeslievelings zich tot christelijke boeken die bij gevestigde christelijke uitgeverijen worden uitgegeven (en wordt er niets gedaan met niet-christelijke boeken en/of boeken die in eigen beheer worden uitgegeven). Is jouw boek dat? Stuur dan gerust een berichtje met je vraag, dan kijken we wat er eventueel mogelijk is.

Kan ik me abonneren op een nieuwsbrief?

Vooralsnog heeft Leeslievelings geen nieuwsbrief en bestaat die mogelijkheid nog niet. Maar wie weet volgt dat nog in de toekomst.

Waarom is een bepaalde titel niet op de site te vinden?

Leeslievelings bestaat sinds 2019 en brengt vanaf dat moment een groot aantal van de christelijke boeken die in Nederland worden uitgegeven onder de aandacht. De titels die voor die tijd zijn uitgegeven, ontbreken daarom vooralsnog. Wellicht dat ze in de toekomst ook op de site komen.

INFORMATIE OVER LEESLIEVELINGS

NEEM CONTACT MET LEESLIEVELINGS OP VOOR VRAGEN