Recensie

Zij Lacht Guide – Roeping

Zij Lacht Guide – Roeping | Mandy Wittekoek

Benieuwd of dit boek het lezen waard is? Of dit geloofsopbouwende boek een echte aanrader is? Ontdek het in deze recensie van Zij Lacht Guide – Roeping (Mandy Wittekoek).

Inhoud
Als je in God gelooft, heb je een algemene roeping: zorgen voor Gods wereld en Zijn Koninkrijk uitbreiden. Hoe je dat doet, is persoonlijk; dat is jouw unieke taak. Maar hoe kom je erachter wat die in jouw geval precies is? En als je jouw unieke taak gevonden hebt, hoe breng je die vervolgens in praktijk? Hoe doe je dit samen met God? Wat doe je met de mentale belemmeringen en twijfels die daarbij om de hoek komen kijken? Dit boek neemt je, aan de hand van de Bijbel, mee op zoek naar het antwoord op deze vragen, door er dieper op in te gaan en vervolgens handvatten te bieden om aan de slag te gaan. In de hoop dat je de moed vindt om stappen te zetten, óók als het spannend is, als je tegenslag ervaart of hindernissen tegenkomt, richting jouw unieke, door God gegeven taak.

Mening
Dit boek is nu wat wat heet ‘een échte gids’. Want wat het doet, is je langs de hobbels en valkuilen leiden die je kunt tegenkomen op je zoektocht naar je unieke taak, je die helpen vinden en je erop wijzen hoe je die handen en voeten kunt geven. En dat op een prettige, aansprekende en duidelijke manier. Mandy Wittekoek bezit namelijk de gave om dat wat er in de Bijbel over dit onderwerp staat helder uit te leggen, kort en krachtig te zeggen welke les dat bevat en op basis van dat samen, plus haar eigen ervaringen en herkenbare voorbeelden, concrete en laagdrempelige tips te bieden waar je iets aan hebt. Naderhand, als je de laatste bladzijde hebt omgeslagen, heb je dan ook daadwerkelijk het een en ander geleerd en – belangrijker – ben je er klaar voor om daar iets mee te doen.

Conclusie
Zij Lacht Guide – Roeping is een fijn en behulpzaam handboek dat alles bevat wat je moet weten en nodig hebt als het gaat om je unieke taak. Een aanrader!


Bekijk ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *.