Recensie

Gezien, gekend, geliefd

Gezien, gekend, geliefd | Gary Chapman, York Moore

Benieuwd of dit boek het lezen waard is? Of dit geloofsopbouwende boek een echte aanrader is? Ontdek het in deze recensie van Gezien, gekend, geliefd (Gary Chapman, York Moore).

Inhoud
Jij bent gemaakt voor een liefdevolle relatie met God, maar hoe kun je je (meer) met Hem verbinden? Door middel van jouw liefdestaal. Om erachter te komen wat jouw liefdestaal is en hoe die relatie tussen jou en God tot stand komt, is er dit boek. Het gaat dieper in op de vijf verschillende liefdestalen – positieve woorden, dienstbaarheid, cadeaus, qualitytime en lichamelijk contact – en bij elke liefdestaal staat op welke wijze God die gebruikt om heel persoonlijk contact met jou te leggen en met je te communiceren en hoe jij daarop kunt antwoorden. En wanneer je weet wat je liefdestaal is en hoe je daar uiting aan geeft, zul je beseffen dat God betrokken is op jouw leven. Zo zul je meer van Zijn aanwezigheid en Zijn liefde gaan ervaren in je leven, en leren leven uit liefde.

Mening
Weten wat je liefdestaal is, kan je op veel terreinen in dit leven verder helpen, zo stellen Gary Chapman en York Moore dit boek. Om je daar vervolgens beknopt en begrijpelijk over te vertellen wat je moet weten. Als je jouw liefdestaal al kent, bieden de fragmenten waarin de talen worden uitgelegd vermoedelijk weinig wetenswaardigs meer, omdat die uitleg niets nieuws bevat. Zo niet, dan zijn ze waardevol, net als geldt voor de rest. Want het is verrijkend om, aan de hand van de aansprekende voorbeelden en praktische tips, te leren hoe je jouw liefdestaal kunt inzetten voor een diepere en sterkere relatie tussen God en jou. Al is het alleen maar omdat je daardoor een bemoedigende waarheid – ontdekt over je ware identiteit. Maar natuurlijk ook omdat het je geloof doet groeien.

Conclusie
Gezien, gekend, geliefd staat vol eyeopeners die je helpen je relatie met God door middel van je eigen liefdestaal te laten groeien en bloeien. Inspirerend!


Bekijk ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *.