Romans waarin je leest over bakken zijn echte must-reads. Wat er zo lezenswaardig aan is? En welke titels er tot nu toe zoal zijn verschenen? Ontdek het in dit leeslijstje.
De keuken in duiken om iets lekkers te bakken – een taart, koekjes, brood… – is ontzettend leuk. En de gemaakte heerlijkheden opsnoepen is ook niet verkeerd, natuurlijk. Maar wat zeker net zo leuk en fijn is, is lézen over bakken, bakkers en baksels. Gelukkig zijn er heel wat romans waarin een of meerdere van die drie terugkomen. Deze verhalen hebben altijd iets warms, gezelligs en ze doen je regelmatig het water in de mond lopen. Perfect leesvoer dus om onder het genot van iets lekkers te verorberen.
Lees bijvoorbeeld (een van) deze titels:
• Elke dag een prinsessentaart (Emmy van Eden)
• Meer dan woorden (Karen Witemeyer)
• De juiste keuze (Jody Hedlund)
• Met liefde gemaakt (Tricia Goyer, Sherry Gore)
• Zoete verovering (Becky Wade)
• Bemind (Ginny L. Yttrup)
• Met liefde bereid (Mary Ellis)
• Onzichtbaar (Laura Jensen Walker)
• De ontdekking (Suzanne Woods Fisher)
Welke titel(s) van dit leeslijstje heb jij gelezen en welke vind je het beste?