Leeslievelings

Pauline Kok

Iedereen heeft zo zijn favoriete boeken(series) – echte leeslievelings. Dit zijn de drie leeslievelings van Pauline Kok.

Blijf bij me (Becky Wade)
Deze roman gaat over Genevieve Woodward, die samen met Sam Turner, de eigenaar van de cottage waar ze verblijft, in haar familiegeschiedenis duikt om een mysterie te ontrafelen. Maar om de waarheid boven tafel te krijgen moeten ze de façades en eenzaamheid waaraan ze zich beiden hebben vastgeklampt loslaten en hun eigen geheimen onder ogen komen… Het is een meeslepend geschreven verhaal – als je er eenmaal aan begint, wil je het dezelfde dag nog uitlezen! – met een vleugje humor dat gaat over liefde, eerlijkheid en vertrouwen. En het leert je om niet met geheimen te blijven rondlopen, maar de waarheid te vertellen.

Bevrijdende liefde (Francine Rivers)
Angel, de hoofdrolspeelster van deze roman, die een heftig onderwerp aan de kaak stelt, is als jong meisje misbruikt en later werd ze gedwongen haar lichaam te verkopen. Daardoor is haar vertrouwen beschaamd en het liefst wil ze niets meer met mannen te maken hebben, maar dan ontmoet ze Michael Hosea. Hij trouwt met haar en schenkt haar zijn onvoorwaardelijke liefde. Aanvankelijk weet ze er niet goed raad mee, maar met vallen en opstaan begint ze hem en zijn intenties te vertrouwen en bloeit er iets moois op… Zoals de relatie tussen Michael Hosea en Angel zich ontwikkelt, ik vond het bijzonder om te lezen. En daarnaast is het verhaal ook nog eens boeiend. Deze dikke pil houdt je aandacht tot het einde toe vast!

Tussen de regels door (Rachel Hauck)
In dit leuke, ontspannende verhaal gaan vijf mensen – Lexa, Jett, Chuck, Ed en Coral – op een uitnodiging in van een genootschap dat elke week samenkomt, ook al weten ze geen van allen van wie de uitnodiging komt. Als ze elkaar ontmoeten, winnen hun nieuwsgierigheid en eenzaamheid het van hun aanvankelijke angst, en zo ontdekken ze dat het delen van verhalen alles kan veranderen. Deze roman lezen voelt alsof je steeds opnieuw even mag meekijken in het leven van de personages en af en toe is het net alsof je daar dan ook bent en alles met eigen ogen ziet gebeuren. Een aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *.