Leeslievelings

Melanie Slager

Iedereen heeft zo zijn favoriete boeken(series) – echte leeslievelings. Dit zijn de drie leeslievelings van Melanie Slager.

Anno Domini 30 en Anno Domini 33 (Ted Dekker)
In dit tweeluik van bijbel-historische romans word je meegenomen naar de tijd dat Jezus op aarde leefde en maak je kennis met Maviah, de bastaarddochter van een machtige bedoeïensjeik in Arabië. Als ze de opdracht krijgt om koning Herodes om hulp te vragen, reist ze af naar het koninklijk paleis. In de stad ontmoet ze Jezus en Zijn woorden zetten alles wat ze ooit geleerd heeft op zijn kop en veranderen haar leven voorgoed. Deze beide verhalen leren je hoe revolutionair de woorden van Jezus destijds waren; ze betekenden een draai van honderdtachtig graden. En ze hebben ook de kracht om jóú te veranderen.

Joni (Joni Eareckson)
In deze autobiografie word je meegezogen in het leven van de auteur van vóór, tijdens en na het duikongeluk waardoor ze vanaf haar nek verlamd raakt. Ze beschrijft op een boeiende en ontroerende manier hoe zij haar leven daarna met Gods hulp weer probeerde op te pakken, inclusief de strijd om haar handicap te kunnen accepteren, haar emoties en haar geloof. Een wat ouder, maar inspirerend boek dat ook anno nu nog stof tot nadenken geeft.

Als een kind (Romhild Ruitenberg)
In dit boek wordt aan de hand van bijbelteksten en positieve eigenschappen van een kind beschreven hoe je kunt groeien in je geloof. Jezus zei tenslotte ooit dat je moet worden als een kind als het gaat om je geloofservaring, omdat kinderen onbevangen en puur zijn, en ze weten hoe het een cadeau moet ontvangen. Zo doet deze uitgave je ontdekken dat een kinderlijk geloof alles waard is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *.