Leeslievelings

Lianne Baartse

Iedereen heeft zo zijn favoriete boeken(series) – echte leeslievelings. Dit zijn de drie leeslievelings van Lianne Baartse.

Kinderen hebben geen kleinere Heilige Geest (Jennifer Toledo)
Dit boek staat vol met waargebeurde verhalen over kinderen die op God vertrouwen, hun geloof in praktijk brengen en vervolgens wonderen zien gebeuren. Het bevat onder meer veel mooie getuigenissen van dingen die God door de kinderen heen heeft gedaan en die hebben grote indruk op mij gemaakt. Daarbij is het op zo’n manier geschreven dat je het gevoel hebt dat je zelf getuige van bent geweest. Ik kon niet stoppen met lezen!

Gods hart voor kinderen (Jeannette Lukasse)
Dit indrukwekkende boek geeft een inkijkje in het leven van de zendelingen Johan en Jeannette Lukasse. Openhartig vertellen ze over hun zoektocht naar Gods plan voor hun leven en hoe ze uiteindelijk zijn terechtgekomen bij de straatkinderen in Brazilië. Daarbij maken ze duidelijk: de nood onder deze kinderen is groot; Gods liefde voor deze allerzwaksten echter ook. Wat ik las, raakte me. Soms zat ik echt met een brok in mijn keel te lezen omdat de gebeurtenissen zo heftig waren.

Koninklijk & krachtig (Esther Vorsterman van Oijen)
In dit boek deelt de auteur mooie en bijzondere getuigenissen die laten zien hoe God gewone situaties verandert in buitengewone avonturen met Hem. Ze daagt je uit lef te hebben, zodat de mensen om je heen Koning Jezus ontmoeten. Na elke getuigenis staan er wat vragen om over na te denken en die je aanmoedigen om zelf een stapje verder te gaan in het geloof dan je normaal zou durven te doen. Mij spoorde het bijvoorbeeld aan om Gods liefde uit te delen aan de mensen om me heen, waardoor er mooie dingen gebeurden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *.