Leeslievelings

Annelen Knoppert

Iedereen heeft zo zijn favoriete boeken(series) – echte leeslievelings. Dit zijn de drie leeslievelings van Annelen Knoppert.

Ondeelbaar (Kristen Heitzmann)
Het is nogal sinister, zoals deze roman begint: het rustige plaatsje Radcliff in Colorado wordt opgeschrikt door de vondst van twee levenloze, aan elkaar genaaide wasberen. Politiechef Jonah Westfall wordt belast met de zaak en zijn zoektocht naar antwoorden brengt hem bij zijn jeugdliefde, Tia Manning. Als het onderzoek hem ertoe dringt om het contact met haar aan te scherpen, lijken de twee elkaar alleen maar pijn te kunnen doen, totdat er iets verandert… Eerlijk is eerlijk, je moet even in het verhaal komen, maar als je er eenmaal in zit, biedt het volop leesplezier door de fijne combinatie van spanning en romantiek.

Morgenlicht (Deborah Raney)
Deze titel werd me aangeraden en al na het lezen van een paar zinnen, wist ik dat het een goede tip was. Ik werd namelijk vanaf de eerste bladzijde gegrepen door het verhaal over Phee, de oudste van de drie Chandler-zussen. Als haar vaders zakenpartner, Quinn Mitchell, met een interessante uitdaging komt, neemt ze die graag aan. Op dat moment is ze zich er echter niet van bewust dat hij, die ruim tien jaar ouder is dan haar, verliefd op haar wordt. Maar dat is wel wat er gebeurt. Wat moet ze daar nu weer mee? Deze hedendaagse roman leest heerlijk weg met een goede kop thee op de bank. Echt een aanrader!

Pak mijn hand (Courtney Walsh)
Het was in het mooie Frankrijk dat ik deze titel las – een perfecte plek voor dit zomerse verhaal. Het speelt zich namelijk af in het pittoreske Harbor Pointe en gaat over Quinn Collins die daar haar eigen bloemenwinkel begint en Gary Benson die bij haar een taakstraf moet uitvoeren. Ze vinden elkaar niets, maar groeien toch naar elkaar toe, met een wervelende romance als gevolg… Een heerlijke feelgoodroman is dit, als je het mij vraagt. Voordat je het weet ben je erdoorheen en blijf je achter met een gevoel dat het midden houdt tussen teleurstelling en genoegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *.